Sommerferie, glas teknik, tilbehør og udstyr

Sommerferie

Så nærmer vi os igen med hastige skridt sommerferien, vi holder dog igen i år salgskontoret åben HELE SOMMEREN.

Dette foregår som tidligere med reduceret mandskab, så der må forventes lidt ventetid.

Står i og mangler et tilbud som haster meget bedes i sende en SMS på tlf. 9862 1044, så vil vi gøre hvad vi kan for at få tilbuddet frem hurtigt.

HUKS vi anbefaler i udfylder vores tilbudsformular for at sikre at vi for den rigtige information, denne tilbudsformular kan hentes i Excel eller Pdf.

Glas teknik

Vi har nu opdateret vores tekniske information omkring forskellige glas typer, ENERGI GLAS / ORNAMENT- RÅ GLAS / SOL OG VARMEDÆMPENDE GLAS / LYD REDUCERENDE GLAS og PERSIENNE GLAS.

Under hvert område finder du tekniske informationer og tekniske glas værdier og ikke mindst kan du i oversigten se de forskellige energiklasser for glassene.

Tilbehør og udstyr

Der findes meget tilbehør og udstyr til vinduer og døre, vi har samlet det hele under information – tryk på logoet og se det komplette udvalg.

Vi kan levere vinduerne med børne og indbruds hæmmende sikringer.

Entre / facade dør kan leveres med færdig monteret dør greb og cylinder så det enes du skal er at monter døren – resten har vi gjort.

Vi tilbyder selvfølgelig fristluft ventiler med skjult luft indtag så de IKKE er synlige fra udvendig side af.

Clips til træ/alu vinduer eller Clips til alu bund-glasliste, der findes mange varianter, men under reserve dele til vinduer kan du se hvilken vi har på lager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

RING MIG OP
close slider