Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Vedligeholdelsesfrie plastvinduer fra EASY

Leder du efter vinduer, der ikke skal vedligeholdes og samtidig være skånsomme overfor miljøet, så er plastvinduer fra EASY det oplagte valg. Fordelen ved at have plastvinduer i dit hjem er at de kræver minimal vedligeholdelse. Det betyder derfor, at du aldrig skal male dem, men kun rengøre dem engang imellem med en våd klud, og evt. smøre hængslerne, når de trænger.

EASY – Plast vinduer kan vi levere som følger:

Vores plastvinduer fra EASY har et meget stilrent og klassisk design, hvilket gør, at de kan monteres på alle slags boliger uden at de ser malplaceret ud. Selvom selve vinduesrammen er lavet af plastik, så er de så godt lavet i dag, at du næsten ikke kan se forskel på dem og de populære vinduer i træ/alu samt almindelige fyrretræsvinduer. Med plastvinduer får du derimod bare fordelen ved ikke at skulle male vinduerne. Det kræver faktisk minimal vedligeholdelse at have plastvinduer i din bolig. Vinduerne kræver kun at blive tørret over med en våd klud engang imellem og hængslerne skal bare engang imellem smøres.

Vores plastvinduer fra EASY leveres som standard i farven hvid, men kan også leveres i andre farver alt efter hvad din stil er. Det eneste du bare skal huske på, er at det praktiske ved plastvinduer er at farven holder i mange år, hvorfor du derfor ikke skal bekymre dig om, hvornår du igen skal male. Ligeledes kan plastvinduer ikke angribes af råd eller svamp, som sagtens kan være tilfældet med vinduer i mahogni eller fyrretræsvinduer.

Vedligeholdelsesfrie plastvinduer fra EASY 2

Nye plastvinduer fra Fremtidens vinduer

Vores plastvinduer er lavet i en blyfri plast/kunststofprofil som er skånsom overfor miljøet. Ligeledes er profilerne fra gamle plastvinduer blevet genanvendt i de nye plastvinduer, således de er blevet del af en “recycling” proces.

Du kan vælge dine vinduer med forskellige åbningsfunktioner, der passer lige præcis til din bolig. Her står valget bl.a. mellem faste vinduer, topstyrede vinduer, topvendte vinduer, dreje-kip vinduer, sidehængte vinduer eller det mere traditionelle dannebrogsvindue.

Opmåling og montering af dine nye vinduer skal gerne udføres korrekt. Derfor har vi skrevet en lille guide til opmåling til jer som ønsker at udføre arbejdet selv. Ønsker du derimode i stedet at modtage et tilbud på nye plastvinduer til din bolig  kan du udfylde vores tilbudsblanket.

Hvis du ikke selv ønsker at stå for opmåling og montering af dine vinduer og døre, henvises til JANBYG Snedker & Tømrer, der tilbyder landsdækkende service. Ønsker du i stedet en lokal samarbejdspartner i dit område kan vi også sagtens henvise dig til dette.   

Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Brug for hjælp? Bliv ringet op

    Til fagmanden

    Fremtidens Vinduer Bæredygtighed og miljø