Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Mahogni vinduer fra NOBEL

Vores mahogni vinduer fra NOBEL er et smukt vindue i mahogni plantagetræ, som en varm glød i en rød-brun farve. Mahogni er en utrolig smuk type træ, der vil pryde enhver bygning. Denne type vindue bliver typisk anvendt i et mørkere murstensbyggeri, men mahogni vinduet vil også være smuk i et helt hvidt byggeri, idet den smukke rød-brune farve vil danne en fremtrædende ramme omkring ruden.

NOBEL – Mahogni vinduer kan vi levere som følger:

Falder valget på et mahogni vindue, så har du også tænkt over, hvilken stil du er ude efter. Mahogni vinduer skiller sig nemlig ud fra mængden ved den lidt mørkere vinduesramme, der giver et lidt mere eksklusivt look til din facade. Typisk vælges det mørkere mahogni vindue til det traditionelle hus, hvor der er lagt vægt på detaljerne, hyggen og den rolige stemning. Men det ses også på arkitekttegnede huse eller huset ved vandet, hvor vinduet kommer til at fremstå med et “maritimt look”. Køb da ligeledes en ny hoveddør i mahogni, så der opstår synergi mellem både vinduer og døre i din bolig. 

Vores mahogni vinduer kan leveres i mange designvarianter alt efter om du vil have faste vinduer, topstyrede vinduer, topvendte vinduer, dreje-kip vinduer, sidehængte vinduer eller mere er til det traditionelle dannebrogsvindue. Ligeledes kan du uanset, hvilken slags vindue du vælger få det med forskellige slags sprosser og åbningsfunktioner. For de mere tekniske foranstaltninger omkring vores mahogni vinduer henvises til vores side med tekniske snittegninger af vores SCANDI og NOBEL modeller.

Mahogni vinduer fra NOBEL 1

Nye mahogni vinduer fra Fremtidens Vinduer

Opmåling og montering af dine nye vinduer skal gerne udføres korrekt. Derfor har vi skrevet en lille guide til opmåling til jer som ønsker at udføre arbejdet selv. Ønsker du at modtage et tilbud på nye mahogni vinduer til din bolig  kan du udfylde vores tilbudsblanket, som du finder her.

Hvis du ikke selv ønsker at stå for opmåling og montage af dine vinduer og døre, henvises til JANBYG Snedker & Tømrer, der tilbyder landsdækkende service. Ønsker du i stedet en lokal samarbejdspartner i dit område kan vi også sagtens henvise dig til dette.   

Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Brug for hjælp? Bliv ringet op

    Til fagmanden

    Fremtidens Vinduer Lille