Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Forsatsvinduer til at bevare de originale vinduer

Forsatsvinduer – også kaldet en forsatsramme – er en vinduesløsning, der tit anvendes ved ældre byggeri, hvor man monterer forsatsløsningen på invendig side af det eksisterende vindue, så man kan opnå stor isoleringsevne uden at skulle skifte det gamle vindue ud. Derved kan man bevare det originale vindue, hvis bygningen er bevaringsværdig eller fredet.

FORSATS / FORSATS super, Forsats-vinduer

FS1

FS1: Forsats-vinduer

FS2

FS2: Forsats-vinduer

FS3

FS3: Forsats-vinduer

FS4

FS4: Forsats-vinduer

FS5

FS5: Forsats-vinduer

FS6

FS6: Forsats-vinduer

FS7

FS7: Forsats-vinduer

FS8

FS8: Forsats-vinduer

FS9

FS9: Forsats-vinduer

FS10

FS10: Forsats-vinduer

FS11

FS11: Forsats-vinduer

FS12

FS12: Forsats-vinduer

FSD1

FSD1: Forsats-dør

FSD2

FSD2: Forsats-dør

FSD3

FSD3: Forsats-dør

FSD4

FSD4: Forsats-dør

Helt præcist er et forsatsvindue en rude, som er placeret på indersiden af det eksisterende vindue. Typisk vælger man at placere forsatsvinduet et stykke fra det eksisterende vindue, så støj fra gaden og/eller varmen fra boligen har svært ved at slippe ind. Derfor er forsatsvinduer også yderst anvendelige i lejligheder i storbyer, hvor der kan være mange støjgener.

Til forskel fra koblede vinduesrammer, er forsatsvinduet placeret på indersiden af det originale vindue, som en slags ekstra vinduesramme. Der opstår derfor et hulrum mellem det ydre og det indre vindue, hvilket giver en god isoleringsevne.

Forsatsvinduet leveres som standard med 1 lags energiglas, men kan også sagtens leveres med den bedre isolerende “forsats-super”, der har 2 lags energiglas. Vi kan endvidere kombinere glassene, således vinduet fremstår som et forsats-lyd-vindue, der er et lydisolerende vindue. Vi kan levere vores forsatsvinduer i mange forskellige udgaver – både som dannebrogsvindue, såvel som sidehængt vinduer. I forhold til beslag og farver er der mange muligheder. Som standard er vinduet monteret med sølvfarvet pinol hængsler og tilhørende vrider, men de kan også leveres med beslag i fx messing, hvis du hellere ønsker dette.  For de mere tekniske foranstaltninger omkring vores forsatsvinduer henvises til vores tekniske tegninger.

Forsatsvinduer

Nye vinduer med forsatsrammer fra Fremtidens Vinduer

Opmåling og montering af dine nye vinduer skal gerne udføres korrekt. Derfor har vi skrevet en guide til opmåling til jer som ønsker at udføre arbejdet selv. Ønsker du at modtage et tilbud på nye forsatsvinduer til din bolig  kan du udfylde vores tilbudsblanket.

Hvis du ikke selv ønsker at stå for opmåling og montering af dine vinduer og døre, henvises til JANBYG Snedker & Tømrer, der tilbyder landsdækkende service. Ønsker du i stedet en lokal samarbejdspartner i dit område kan vi også sagtens henvise dig til dette.   

Dette er kun et lille udvalg af vores forsatsvinduervinduer. Vi laver forsatsrammer i alle slags design. 

Koblede vinduer til at bevare bygningers oprindelige stil 2

Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Brug for hjælp? Bliv ringet op

    Til fagmanden

    Fremtidens Vinduer Lille