Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Nye vinduer til dit hjem

Løft husets facade med nye vinduer, der giver dit hjem den helt rette karakter. Vinduer kan fås i rigtige mange varianter og udformninger, at det næsten kun er fantasien, der sætter grænser for, hvilke vinduer du kan få til din bolig. Store facadevinduer giver et stort lysindfald i din bolig og mindre dannebrogsvinduer giver din bolig et hyggeligt, klassisk og hjemligt udtryk. Hvilke vinduer skal du have?

Vælg et produkt og se hviken type vinduer vi tilbyder

Stilen på dine vinduer i dit hjem er vigtigt for æstetikken på din bolig. For det første, så er det dem, der sammen med dine døre, er med til at give boligen sit helt specielle look. Når der skal købes nye vinduer til dit hjem er det derfor vigtigt, at du overvejer grundigt, hvilken stil du gerne vil have og hvilken stil, der passer til din bolig samt hvilke funktioner dine vinduer skal have. Vinduer er ikke noget man skifter hver dag, så derfor er det også vigtigt at du vælger rigtigt første gang. Vinduer i mahogni giver blandt andet dit hjem et maritimt udtryk på grund af den mørkere vinduesramme omkring ruden, som giver et eksklusivt look til din facade. De lidt billigere vinduer i plast er derimod til dem som er ude efter et klassisk og stilrent look, og hvor fordelene ved et vedligeholdelsesfrit og miljøvenligt vindue er foretrukket. 

Inden valget falder på et bestemt vindue er det nemlig vigtigt at overveje, hvor meget tid du har til vedligeholdelse. Vælger du vinduer i træ kræver det en gang maling en gang imellem, hvorimod hvis du vælger at købe vinduer i plast eller træ/alu kan du næsten få løsningen helt vedligeholdelsesfri.

Hos Fremtidens Vinduer forhandler vi vinduer i fyrretræ, træ/alu, mahogni, plast, koblede og forsats, og disse kan leveres som enten faste vinduer, topstyrede vinduer, vendbare vinduer, dreje-kip vinduer, sidehængte vinduer eller som det mere traditionelle dannebrogsvindue. Valget er dit!

Energivenlige vinduer fra Fremtidens Vinduer

En af de vigtigste overvejelser du skal gøre dig, inden du vælger dine nye vinduer er, hvilken kvalitet du vil have dem i. Vælger du en billig løsning risikerer du samtidig også, at denne løsning kan blive meget dyr for dig i længden. Du risikerer nemlig at vinduet ikke er isoleret tilstrækkeligt til den danske vinter og du derfor kommer til at døje med trækgener, kulde og en kæmpe varmeregning.

Vælger du derimod at investere i energivenlige vinduer, så er du både sikret mod kulde og træk i vintermånederne. Du behøver heller ikke at være bekymret for at modtage uventede varmeregninger.

Alle vinduer fra Fremtidens Vinduer bliver som standard leveret med Super A energiglas, men du kan også vælge at få ruder med flere lag glas. Vores 3-lags energiglas har for eksempel en super isoleringsevne, og så nedsætter den udledning af Co2. Ønsker du en endnu bedre isoleringsevne på dine vinduer har du også mulighed for at vælge vores passive vindue. Denne type vindue er opbygget med forskellige materialer i karm/ramme konstruktionen, der gør, at denne del af vinduet isolerer endnu bedre.

Fremtidens Vinduer 1

Vinduer sikret mod indbrud

Ved køb af vinduer hos Fremtidens Vinduer får du altid tilbudt at tilkøbe ekstra sikkerhed til dine vinduer. Vores sikkerhedspakker kan være med til at sikre dit hjem mod indbrud. Tilbuddet kan tilkøbes alle vores vinduer, hvad enten du vælger faste vinduer, topstyrede vinduer, vendbare vinduer, koblede vinduer, dreje-kip vinduer, sidehængte vinduer eller vores dannebrogsvindue.

Vær opmærksom på i dit valg af nye vinduer, at der skal være mindst ét vindue/dør pr. opholdsrum, da de skal fungere som redningsåbning i tilfælde af brand.

Vi tilbyder flere forskellige slags vinduer, og har som udgangspunkt syv forskellige modeller, som du kan læse om herunder.

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores udvalg af vinduer kontakt os på tlf. 98 62 10 44 eller på mail salg@fremtidens-vinduer.dk.

Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Brug for hjælp? Bliv ringet op

    Fremtidens Vinduer Lille