Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Tilbehør og udstyr til vinduer og døre

Én ting er at vælge, hvilken form for vinduer og døre du gerne vil have til din bolig, en anden er at vælge hvilket tilbehør du skal have dertil. Hvilken form for greb vil du gerne have og skal du have monteret ekstra sikringslåse på evt. dine vinduer?

Når du skal vælge udstyr og tilbehør i form af greb, sikringsudstyr, luftventiler og andre reservedele til dine vinduer og døre er det vigtigt at tænke over hvilke behov du har. Har du behov for ekstra luftventiler på dine vinduer, så du opnår bedre luftcirkulation derhjemme, eller har du behov for en ekstra sikring på dine vinduer i form af anverfer kroge?

Det kan også være, at du bor i en etageejendom og du synes at dine vinduer ikke er sikret nok. Du kan derfor vælge at få en ekstra børnesikring på dine vinduer, så du ikke skal være nervøs og hele tiden holde øje.

Greb til både vinduer og døre betyder faktisk mere end du går og tror. Grebet er det element der giver det sidste prik over i’et, så derfor skal grebet selvfølgelig også passe til lige præcis dine ønsker og behov. Når du har besluttet dig for, hvilket greb det skal være kan du evt. vælge at få installeret en ekstra sikring mod tyveri på fx din terrassedør i form af en cylinder i håndtaget.

Nedenunder kan du se vores udvalg af ekstra tilbehør og udstyr til dine vinduer og døre. Har du nogle spørgsmål er du også altid meget velkommen til at kontakte os.  

Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Brug for hjælp? Bliv ringet op

    Fremtidens Vinduer Lille