Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Vedligeholdelsesfrie døre i træ/alu fra TRENDY

Med en træ/alu dør får du det bedste fra to verdener. En flot og klassisk trædør på indvendig side og en praktisk og vedligeholdelsesfri dør på udvendig side. Døren er nemlig lavet af træ, men er beklædt med aluminium på udvendig side, hvilket gør den nemmere at vedligeholde og mere slidstærk overfor alt slags vejr.

TRENDY – Træ/Alu Døre kan vi levere som følger:

Træ/alu døre er døre uden vedligeholdelse, idet døren er lavet i et meget slidstærkt og holdbart kernetræ fra svenske fyrretræer med en pulverlakeret aluminiums profil på ydersiden. Denne unikke kombination af alu og træ gør, at døren kræver næsten ingen vedligeholdelse og så er døren utrolig modstandsdygtig overfor vejret.

Vores træ/alu døre leveres som standard i farven hvid, man kan også sagtens fremstilles i en lang række andre standardfarver. Træ/alu døre benyttes til alle slags byggeri og kan designes efter, hvilken form for stil du er ude efter, eller hvilken stil der passer bedst til din bolig.

Bemærk at vores træ/alu døre fås i to varianter. Vores TRENDY er med trækarm fals på udvendig side og vores TRENDY Ultra er med ALU 50/50. Dette bestemmer du ved bestilling. For de mere tekniske foranstaltninger omkring vores træ/alu døre henvises til vores tekniske tegninger.

Fremtidens Døre 2

Nye træ/alu døre fra Fremtidens Vinduer

Opmåling og montering af dine nye døre skal gerne udføres korrekt. Derfor har vi skrevet en guide til opmåling til jer som ønsker at udføre arbejdet selv. Ønsker du at modtage et tilbud på en ny træ/alu dør til din bolig  kan du udfylde vores tilbudsblanket.

Hvis du ikke selv ønsker at stå for opmåling og montering af dine vinduer og døre, henvises til JANBYG Snedker & Tømrer, der tilbyder landsdækkende service. Ønsker du i stedet en lokal samarbejdspartner i dit område kan vi også sagtens henvise dig til dette.   

Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Brug for hjælp? Bliv ringet op

    Til fagmanden

    Fremtidens Vinduer Lille