Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Topvendevinduer og vendbare vinduer

Et topvendevindue minder om et topstyret vindue på den måde, at det er hængslet foroven og er udadgående. Forskellen ligger dog i, at topvendevinduer er udstyret med et vendebeslag, der gør at du kan vende vinduet ca. 170 grader, således at ydersiden af vinduet kommer til at vende ind mod boligen. På den måde bliver det let at pudse vinduet på ydersiden, hvilket gør denne type vindue særdeles velegnet til etagebyggeri.

TV1

TV1: Topvende vindue

TV2

TV2: Topvende vindue

TV3

TV3: Topvende vindue

TV4

TV4: Topvende vindue

TV5

TV5: Topvende vindue

TV6

TV6: Topvende vindue

TV7

TV7: Topvende vindue

TV8

TV8: Topvende vindue

TV9

TV9: Topvende vindue

TV10

TV10: Topvende vindue

TV11

TV11: Topvende vindue

TV12

TV12: Topvende vindue

TV13

TV13: Topvende vindue

TV14

TV14: Topvende vindue

TV15

TV15: Topvende vindue

Et topvendevindue er et vendbart vindue, hvor vinduesrammen kan udskydes og vendes helt rundt uden for karmen på en vandret akse. Du vender vinduet ved at tage fat i grebet og trække vinduet ud, mens du tager fat i toppen af vinduet og trækker det ned. Når du får vendt vinduet helt rundt bliver det fastholdt i pudsestillingen, således vinduet ikke forskyder, mens ruden rengøres. Ligeledes kan vinduesrammen fastholdes i en ventilationsstilling, der forneden giver en åbning på 1-2 cm.

Vores topvendevinduer leveres som standard med et kolvepaskvilgreb, som er placeret på underrammen. Ligeledes leveres vinduet også med skjult børnesikring, der forhindrer ulykker, hvor børn for eksempelvis kravler op til vinduet og derved risikerer at falde ud. Denne foranstaltning er lavet, fordi denne vinduestype typisk bliver monteret i etagebyggeri.

Vores vendbare vinduer er godkendt som redningsvindue på grund af størrelsen. Det vil sige, at det har en redning på 500 mm i højden samt en karmhøjde på ca. 888-1088 mm. For de mere tekniske foranstaltninger omkring vores topvendevinduer og vendbare vinduer henvises til vores tekniske tegninger.

Nye vinduer med forsatsrammer fra Fremtidens Vinduer

Nye topvendevinduer og vendbare vinduer fra Fremtidens Vinduer

Vores vendbare vinduer kan laves, så de passer lige præcis til din bolig – både med hensyn til valg af materiale samt mål på vinduerne. Vores trævinduer i fyrretræ eller mahogni har et klassisk udtryk og giver din bolig et flot finish. Leder du derimod efter vedligeholdelsesfrie vinduer kan du i stedet vælge dem i træ/alu eller plast. Kombinér evt. dine nye vinduer med en ny facadedør, så der bliver sammenhæng på din boligs facade.

Opmåling og montering af dine nye vinduer skal gerne udføres korrekt. Derfor har vi skrevet en guide til opmåling til jer som ønsker at udføre arbejdet selv. Ønsker du at modtage et tilbud på nye topvendevinder til din bolig  kan du udfylde vores tilbudsblanket.

Hvis du ikke selv ønsker at stå for opmåling og montering af dine vinduer og døre, henvises til JANBYG Snedker & Tømrer, der tilbyder landsdækkende service. Ønsker du i stedet en lokal samarbejdspartner i dit område kan vi også sagtens henvise dig til dette.  

Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Brug for hjælp? Bliv ringet op

    Fremtidens Vinduer Lille