Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Opmåling / bestilling af Vinduer og Døre,

For at sikre at der ikke sker fejl ved bestilling af vinduer og døre fra Fremtidens Vinduer, har vi lavet denne vejledning som vi anbefaler at i følger nøje.

Ved den rigtige opmåling af vinduer og døre, sikre man at de rigtige fuger bredde er til stede, så der kan laves en optimal gummi fuge.

Nederst findes information omkring hvordan man angiver højre og venstre retning på døre og angiver den rigtige betegnelse om døre er udadgående eller indadgående

Hvis i er i tvivl eller har andre spørgsmål, må i endelig kontakte os omgående.

 1. Opmåling af alle dør- og vindueshuller måles fra kant til kant af murhullet (bredde x højde). Der fratrækkes 11 mm til fuge i alle sider. Der er således altid tale om udvendige karmmål.
 2. Angiv type, stilart og farveønske. Hvis der ønskes specialfarve efter RAL eller NCS skalaen angives farvekoden på bestillingslisten. HUSK at angive, om dørene er indadgående eller udadgående.
 3. Send ordren eller forespørgslen til Fremtidens Vinduer på e-mail salg@fremtidens-vinduer.dk eller kontakt os.
 4. Ordrebekræftelse – vi sender en udførlig ordrebekræftelse til godkendelse, med angivelse af alle mål og enheder samt pris. Herefter sættes produktionen i gang, så levering sker inden for max. 5-6 uger.
 5. De nye vinduer og døre leveres til det aftalte tidspunkt og sted. Du tjekker, at det hele er i orden efter modtagelsen.
Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Brug for hjælp? Bliv ringet op

  Fremtidens Vinduer Lille

  Sådan angiver du åbnings retningen på en dør

  Saadan angiver du aabnings retningen paa doere dk