Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Fyrretræsvinduer fra SCANDI

Vores fyrretræsvinduer fra SCANDI er lavet af højkvalitets massivt kernetræ fra Sverige. Fyrretræsvinduer har et klassisk og tidløst look, hvilket gør denne type vindue anvendeligt til alle slags boliger. Fyrretræsvinduer fås i både faste, topstyrede, topvendte, dreje-kip og sidehængte løsninger. Du kan også få dine fyrretræsvinduer som et dannebrogsvindue.

SCANDI – Fyrretræs vinduer kan vi levere som følger:

Som standard leveres vores fyrretræsvinduer i hvid, men elementerne kan også sagtens males i andre farver. Det kan være du gerne vil have dine vinduer mørke, så de danner en markant ramme om ruden, eller du gerne vil have vinduet i en lys grå, der ikke skinner så meget som den hvid. Vi kan levere dine vinduer i den farve, der passer lige præcis til dine ønsker og behov.

Vores SCANDI vinduer har mange åbningsfunktioner, hvilket gør vores fyrretræsvinduer fra SCANDI meget anvendelige til alle slags byggeri, og alle slags mennesker, idet de dækker ethvert behov. Samtidig har vores trævinduer en enkel stil samt et meget tidløst og moderne design, der gør dem yderst alsidige. Køber du trævinduer fra os, kan du samtidig købe en ny hoveddør i træ, så dine vinduer og døre kommer til at have samme udtryk og passe ind i samme stil. 

For de mere tekniske foranstaltninger omkring vores fyrretræsvinduer fra SCANDI henvises til vores tekniske tegninger.

Nye fyrretræsvinduer fra Fremtidens Vinduer

Opmåling og montering af dine nye vinduer skal gerne udføres korrekt. Derfor har vi skrevet en lille guide til opmåling til jer som ønsker at udføre arbejdet selv. Ønsker du at modtage et tilbud på nye fyrretræsvinduer til din bolig er du velkommen til at kontakte os, og vi udarbejder et tilbud til jer.

Hvis du ikke selv ønsker at stå for opmåling og montering af dine vinduer og døre, henvises til JANBYG Snedker & Tømrer, der tilbyder landsdækkende service.

Ønsker du i stedet en lokal samarbejdspartner i dit område kan vi også sagtens henvise dig til dette.  

Fremtidens Vinduer 2

Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Til fagmanden