Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Topstyrede og tophængte vinduer

Topstyrede vinduer er et populært valg til mange boliger grundet det enkle og klassiske design, samt lette betjening. Topstyrede og tophængte vinduer er karakteriseret ved at være hængslet foroven med udadgående åbning. Typisk har vinduet også styreskinner i siden af rammen, hvilket sørger for at vinduet kan holde sig åbent. Forskellen på topstyrede og tophængte vinduer er, at vinduesrammen glider en smule ned ved åbning af topstyrede vinduer, således der automatisk fremkommer ventilation i top såvel som i bunden af vinduet.

TS1

TS1: Topstyret vindue

TS2

TS2: Topstyret vindue

TS3

TS3: Topstyret vindue

TS4

TS4: Topstyret vindue

TS5

TS5: Topstyret vindue

TS6

TS6: Topstyret vindue

TS7

TS7: Topstyret vindue

TS8

TS8: Topstyret vindue

TS9

TS9: Topstyret vindue

TS10

TS10: Topstyret vindue

TS11

TS11: Topstyret vindue

TS12

TS12: Topstyret vindue

TS13

TS13: Topstyret vindue

TS14

TS14: Topstyret vindue

TS15

TS15: Topstyret vindue

Topstyrede og tophængte vinduer er populære til alle slags boliger, men mest praktiske til byggeri med én etage, idet konstruktionen af vinduet besværliggør rengøring af rude udefra. Ved etagebyggeri har man derfor ikke mulighed for at pudse vinduer, hvis man har topstyrede eller tophængte vinduer i boligen.

Ved tophængte vinduer er hængslerne monteret i den øverste del af vinduesrammen, men ved topstyrede vinduer er hængslerne (topstyringsbeslag) monteret øverst på hver side af vinduerammen. Således kan rammens nederste del udskydes ved åbning, således den øverste rammedel bevæger sig en smule ned. Vores topstyrede vinduer betjenes ved et paskvilgreb, der er placeret midt på underrammen. Ved åbning kan rammen fastholdes i en ventilationsindstilling, der forneden giver en åbning på 1-2 cm.

Vores topstyrede og tophængte vinduer er godkendt som redningsvinduer grundet størrelsen. Det vil sige, at de har en redning på 500 mm i højden, samt et karm mål i højden på 988 mm. For de mere tekniske foranstaltninger omkring vores topstyrede og tophængte vinduer henvises til teknisk.

Scandi Fyrretræs vinduer

Nye tophængte og topstyrede vinduer fra Fremtidens Vinduer

Vores topstyrede og tophængte vinduer kan du både få som vedligeholdelsesfrie vinduer, herunder enten som træ/alu eller i plast. Du kan ogsp få dem i træ, herunder mahogni vinduer eller fyrretræsvinduer

Opmåling og montering af dine nye vinduer skal gerne udføres korrekt. Derfor har vi skrevet en guide til opmåling til jer som ønsker at udføre arbejdet selv. Ønsker du at modtage et tilbud på nye tophængte eller topstyrede vinduer til din bolig  kan du udfylde vores tilbudsblanket.

Hvis du ikke selv ønsker at stå for opmåling og montering af dine vinduer og døre, henvises til JANBYG Snedker & Tømrer, der tilbyder landsdækkende service. Ønsker du i stedet en lokal samarbejdspartner i dit område kan vi også sagtens henvise dig til dette.  

Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Brug for hjælp? Bliv ringet op

    Fremtidens Vinduer Lille