Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Nye døre til dit hjem

Byd dine gæster velkommen med nye døre til din bolig. Døre kan være den detalje som sætter et af de største præg på dit hjem, idet de fås i så mange varianter og udformninger – med andre ord giver de den sidste finish på din boligs facade. En pladedør giver dit hus et hjemligt og hyggeligt udtryk, hvoraf en hoveddør i glas giver huset et mere moderne look. Hvilken stil skal dine yderdøre have?

Vælg et produkt og se hvike type døre vi tilbyder

Stilen på dine yderdøre er vigtige for æstetikken på din bolig. Det hele skal gerne passe sammen med resten af boligens look – og ikke mindst boligens vinduer – hvorfor der derfor ofte går mange tanker omkring udseende igennem hovedet på folk, der skal købe nye yderdøre. En anden ting, der er værd at overveje er, hvor meget tid du er villig til at bruge på vedligeholdelse. Vælger du en facadedør i mahogni kræver det selvfølgelig mere vedligeholdelse end hvis du vælger en plastdør med dertilhørende vedligeholdelsesfri vinduer. Hos Fremtidens Vinduer forhandler vi både almindelige fyrretræsdøre i forskellige farver, vedligeholdesesfrie træ/alu-døre samt plastdøre, mahogni døre, og døre med koblede rammer.

Vi leverer alle vores døre i standardmål, men laver også gerne døre efter mål, der passer præcis til din bolig. Alle døre leveres ligeledes som indadgående eller udadgående. For at definere dør retning/hængselside har vi lavet en vejledning, der hjælper dig med at definere dette.

Energivenlige døre fra Fremtidens Vinduer

En af de vigtigste ting ved valg af nye yderdøre til dit hjem er kvaliteten. Vælger du at købe en billig løsning i en ikke særlig høj kvalitet risikerer du, at det bliver meget dyrt for dig på den lange bane. I Danmark ved vi alle, at det kan blive meget koldt om vinteren – og gerne i lange perioder af gangen. Med en lavkvalitets yderdør risikerer du et stort varmetab fra huset, idet døren ikke er isoleret tilstrækkeligt. Det giver trækgener, kulde og får din varmeregning til at løbe i vejret.

Vælger du derimod en kvalitetsdør til dine yderdøre er du sikret mod kulde, blæst og andet, som er med til at køle dit hus ned i de koldere måneder på året. Med en energivenlig dør kan du holde kulden ude, når det virkelig bliver rigtig vinter i Danmark.

Alle yderdøre fra Fremtidens Vinduer bliver som standard altid leveret med energiklasse A glas, der sikrer mod kulde og blæst. Men ønsker du en endnu bedre isoleret dør, så kan du også vælge at få døren leveret med 3 lags glas, eller gå hele vejen med vores nye passive dør system. Valget er dit, men som standard er du altid sikret en energirigtig dør, når du køber døre hos Fremtidens Vinduer.

Fremtidens Døre 3

Sikkerheden skal være i orden

Når du køber dine døre hos Fremtidens Vinduer bliver du altid tilbudt at tilkøbe forskellige sikkerhedspakker, der er med til at sikre dit hjem mod indbrud samt gør det sværere for indbrudstyven at få åbnet døren indefra. Dette tilkøb tilbydes på alle vores døre, hvad enten du skal have nye indgangsdøre, terrassedøre, havedøre eller foldedøre.   

Vi tilbyder flere forskellige slags døre, og har som udgangspunkt seks forskellige modeller, som du kan læse om herunder.

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores udvalg af døre, kontakt os på tlf. 98 62 10 44 eller på mail salg@fremtidens-vinduer.dk.

Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Brug for hjælp? Bliv ringet op

    Fremtidens Vinduer Døre Lille