Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Koblede vinduer til at bevare bygningers oprindelige stil

Koblede vinduer minder lidt om et forsatsvindue, men adskiller sig ved at det ikke består af to separate vinduesrammer, men i stedet af to sammenkoblede rammer – hvoraf navnet også opstår. De to sammenkoblede vinduesrammer åbner derfor som ét og giver dig mulighed for at værne om de ældre vinduesdetaljer uden at gå på kompromis med støjgener, kvalitet eller energi.

Koblede vinduer kan vi levere som følger:

Med koblede vinduer til din bolig kan du bevare de smalle sprosser og profiler, hvilket gør at husets oprindelige arkitektoniske stil kan bevares. Koblede vinduer er derfor velegnet til bevaringsværdige ejendomme, eller bare ældre byggeri, hvis originale vinduer har en smuk profil. Udover det elegante design, som den type vindue bidrager med, så opnås også en isoleringsevne på niveau med de nye energi-termoruder.

Til forskel fra almindelige forsatsvinduer består koblede vinduer af to sammenkoblede vinduesrammer. Den udvendige ramme udføres med 1 lag glas med ægte kitfals og smalle sprosser. Den indvendige ramme kan leveres med enten 1 lag energiglas (OLD standard) eller med energi-termoglas (OLD Super).

Vi leverer som standard vores koblede vinduer færdigmalet fra fabrik i farven hvid, men kan også laves i en række andre standard farver. Vi har alle Ral og Ncs farver, som kan ses på vores farvekort. For de mere tekniske foranstaltninger omkring vores koblede vinduer henvises til vores tekniske tegninger.

Koblede vinduer til at bevare bygningers oprindelige stil 1

Koblede vinduer fra Fremtidens Vinduer

Opmåling og montering af dine nye vinduer skal gerne udføres korrekt. Derfor har vi skrevet en guide til opmåling til jer som ønsker at udføre arbejdet selv. Ønsker du at modtage et tilbud på koblede vinduer til din bolig  kan du udfylde vores tilbudsblanket.

Hvis du ikke selv ønsker at stå for opmåling og montering af dine vinduer og døre, henvises til JANBYG Snedker & Tømrer, der tilbyder landsdækkende service. Ønsker du i stedet en lokal samarbejdspartner i dit område kan vi også sagtens henvise dig til dette.   

Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Brug for hjælp? Bliv ringet op

    Til fagmanden