Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Koblede døre for at bevare de originale døre i bygningen

Koblede døre er den perfekte løsning til ældre byggeri, hvor man gerne vil bevare den oprindelige arkitektoniske stil. De koblede døre kan nemlig speciellaves, så de passer perfekt ind i den originale byggestil. De koblede døre kan ligeledes bruges ved nybyggeri, hvis man ønsker et mere klassisk udtryk. Kombinationen af nyt og gammelt kan sagtens virke rigtig godt.

Koblede Døre kan vi levere som følger:

En koblet dør er en mere moderne udgave af den anden meget anvendte konstruktion, hvor man benytter en forsats-ramme på indersiden af døren (dette er dog mest brugt i vindueskonstruktioner, hvor der bliver monteret en ekstra vinduesramme på indersiden af vinduet for at bevare de originale vinduesrammer). Ved koblede døre er der lavet en konstruktion, hvor to rammer er koblet sammen, som navnet også indikerer. De to sammenkoblede rammer har den fordel, at de giver en yderst god isoleringseffekt, som er på niveau med de nye energi-termoruder.

Den udvendige ramme laves altid med enkeltglas og typisk med smalle sprosser og ægte kitfals, så det klassiske udtryk bliver bevaret. Den indvendige ramme kan fremstilles i glas efter ønske, men laves typisk med 1 lags energiglas (OLD standard) eller med energi-termoglas (OLD super). Vores koblede døre leveres som standard færdiglakeret fra fabrikken i én af vores standardfarver, men vi kan også sagtens lave døren i alle Ral og Ncs farver – alt efter dit ønske. Kombiner ligeledes dine nye koblede døre med koblede vinduer, for at skabe harmoni gennem hele boligen. 

Ønsker du at læse mere om det tekniske bag vores koblede døre henvises til vores tekniske tegninger på vores koblede døre.

Easy Døre

Opmåling og montering

For at få gode råd til opmåling af vores koblede døre har vi skrevet en guide til opmåling, så du er sikker på, at du får målt korrekt ud til din nye dør. Ved bestilling skal du bare udfylde vores tilbudsblanket og vi vender tilbage med en pris til dig.

Ønsker du ikke selv at stå for opmåling og montering, henvises til JANBYG Snedker & Tømrer, der har landsdækkende service. Vi kan også henvise til en lokal samarbejdspartner i dit område, hvis du hellere ønsker dette.

Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Brug for hjælp? Bliv ringet op

    Til fagmanden

    Fremtidens Vinduer Lille