Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Terassedøre, havedøre og altandøre

Terrassedøre er opbygget på samme måde som en yderdør, men adskiller sig fra facadedøre ved det anderledes greb og lukkesystem den har. Terrassedøren, havedøren eller altandøren fungerer som adgang til terrasse, have og altan og forbinder dermed din boligs indeareal med udenfor.

TR1

TR1: Terrassedør

TR2

TR2: Terrassedør

TR3

TR3: Terrassedør

TR4

TR4: Terrassedør

TR5

TR5: Terrassedør

TR6

TR6: Terrassedør

TR7

TR7: Terrassedør

TR8

TR8: Terrassedør

TR9

TR9: Terrassedør

TRD1

TRD1: Dobbelt Terrassedør

TRD2

TRD2: Dobbelt Terrassedør

TRD3

TRD3: Dobbelt Terrassedør

TRD4

TRD4: Dobbelt Terrassedør

TRD5

TRD5: Dobbelt Terrassedør

TRD6

TRD6: Dobbelt Terrassedør

Med en terrassedør i din bolig er det let for dig at forbinde boligens indeareal med udelivet. Du slår bare døren op og så har du allerede en nem adgang til naturen udenfor i haven, på terrassen eller på altanen. Vælger du en dobbelt dør får du endnu mere adgang og kombinerer du døren med et større parti vinduer, så får du også masser af lys ind i din bolig.

Vores terrassedøre leveres alle som standard med 3-punkts lukkesystem (4-punkts ved meget høje døre), og du har mulighed for at vælge om du vil have en lav bundkarm eller træ bundkarm. Ligeledes leverer vi terrassedøren med paskvilgreb på indvendig side, men du kan også sagtens vælge at få greb på begge sider og cylinder på indvendig side. Alle døre kan leveres som enten indadgående eller udadgående. Vælger du en udadgående løsning er du fri for at døren optager plads inde i din bolig – det vælger de fleste. Har du dog begrænset plads på din terrasse, i din have eller på din altan er det klart en fordel med en indadgående løsning. Du kan også vælge den smarte foldedør eller hæve-skyde dør for at begrænse den mængde plads som døren optager, når den står åben.  

Ønsker du at få ekstra sikkerhed i din dør, kan alle vores terrassedøre, havedøre og altandøre leveres med ekstra sikkerhedspakker i form af ekstra låsekasser m.m. Desuden kan du også vurdere om du evt. skal tilvælge sikkerhedsglas.

Udestuer og vinterhaver Fremtidens Vinduer 2

Nye terasse-, have- og altandøre fra Fremtidens Vinduer

Opmåling og montering af dine nye døre skal gerne udføres korrekt. Derfor har vi skrevet en guide til opmåling til jer som ønsker at udføre arbejdet selv. Ønsker du at modtage et tilbud på en ny dør til din terrasse, have eller altan kan du udfylde vores tilbudsblanket.

Hvis du ikke selv ønsker at stå for opmåling og montering af dine vinduer og døre, henvises til JANBYG Snedker & Tømrer, der tilbyder landsdækkende service. Ønsker du i stedet en lokal samarbejdspartner i dit område kan vi også sagtens henvise dig til dette.   

Dette er kun et lille udvalg af vores terrasse-, have og altandøre. Vi laver alle slags døre i alle slags design. Her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Brug for hjælp? Bliv ringet op

    Fremtidens Vinduer Lille