Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Skydedøre og hæveskydedøre

En skydedør er den perfekte løsning til dig, der gerne vil have mest ud af pladsen i både dit hjem, såvel som på terrassen eller altanen. Det smarte ved skydedøren er nemlig, at de ved åbning ikke fylder ind i stuen eller på terrassen og altanen, fordi døren skyder forbi vinduet ved siden af.

HS1

HS1: Hæve-skyde dør / skydedør – gående dør går fra højre mod venstre set udefra

HS2

HS2: Hæve-skyde dør / skyde dør – gående dør går fra venstre mod højre set udefra

HS3

HS3: Hæve-skyde dør / skyde dør – begge døre i midten er gående mod hver sin side

Har du begrænset plads at gøre med – det kan fx være ved en mindre terrasse, altan eller balkon – så er en skydedør det perfekte valg, fordi den frigør mere plads end en almindelig terrassedør. Ligeledes sikrer de store ruder, at du får et godt lysindfald ind i din bolig, samt giver dig et stort udsyn til verden udenfor. Ligeledes giver skydedøren dig også større muligheder til indretning af dit hjem, såvel som terrasse eller altan, fordi du ikke skal tænke på at frigøre plads, hvor den almindelige havedør har sit svingareal.

Foldedøre og foldevægge

Almindelig skydedør eller skydedør med hævefunktion?

Alle vores skydedøre leveres som standard med flere punkts lukkefunktion og med en bundkarm i træ. Har du ønsker om noget andet kan det også sagtens lade sig gøre. Vores skydedøre er som standard en “normal” skydedør, men kan også sagtens leveres som “dobbelt”, der tilsammen kan blive op til 6 meter. Samtidig leveres vores skydedøre som standard med et flot greb på indvendig side. Du kan ligeledes tilkøbe forskellige sikkerhedspakker, der yderligere sikrer din bolig mod indbrud. Det kan være i form af cylinder/nøgle eller andet.

Ved valg af skydedør skal du dog tage stilling til om du ønsker den almindelige skydedør eller om du hellere vil gå med en hæveskydedør. Forskellen på de to er, at den almindelige skydedør kun skyder døren til siden, hvorimod grebet ved hæveskydedøren hæver døren en smule før den skydes til siden på en skinne. Valget kommer meget an på, hvad du er til og hvad der passer bedst til din bolig. Kontakt os, hvis du er i tvivl om, hvilken slags du skal vælge. Vi rådgiver dig gerne i, hvad der passer bedst til din bolig.

For yderligere information omkring, hvordan vores døre er lavet henviser vi til vores side med teknisk information.

Opmåling og montering

Ønsker du ikke selv at stå for opmåling og montering af dine skydedøre, henviser vi til JANBYG Snedker & Tømrer, der tilbyder en landsdækkende service. Vi kan også sagtens henvise dig til en af vores lokale samarbejdspartnere, hvis du ønsker en montør i nærområdet.

Nedenfor ses et lille udvalg af vores skydedøre og hæveskydedøre. Vi kan også sagtens lave løsninger i andre designs – her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Brug for hjælp? Bliv ringet op

    Fremtidens Vinduer Lille

    Mangler du hjælp?

    Vi kan ringe dig op. Indtast dine oplysninger i formularen.