Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Fyrretræsdøre fra SCANDI i massivt kernetræ fra Sverige

Vores fyrretræsdøre fra SCANDI er lavet af massivt kernetræ fra Sverige i en høj kvalitet. Det klassiske udseende og tidløse design gør denne dør anvendelig til alle typer byggeri. Samtidig fås denne type dør i mange forskellige farver, så den kan sætte lige præcis det præg på din bolig som du har lyst til.

SCANDI – Fyrretræs Døre kan vi levere som følger:

Vores fyrretræsdøre har som standard farven hvid, men elementerne kan også sagtens males i andre farver, hvis dette ønskes. Fyrretræsdørene fås ligeledes i et stort designudvalg i forhold til om du er til en dør med en almindelig åbningsfunktion eller om du hellere vil gå med et lidt mere anderledes valg, såsom en foldedør eller endda skydedør. Her har du mulighed for at designe din dør til lige præcis din bolig samt hvilket look du er ude efter. 

Fyrretræsdøren er en klassisk dør, der er anvendelig til alle type boliger. Til forskel fra de vedligeholdelsesfrie døre, herunder de traditionelle træ/alu døre samt plastdøre, så skal fyrretræsdøren vedligeholdes og behandles jævnligt. Men det giver også bare en dør, der altid kommer til at se ny ud, fordi den jævnligt får en klat maling. 

De mange åbningsfunktioner som denne type dør har, gør den meget anvendelig til alle, idet den dækker alle behov samt har et tidløst og moderne design. For de mere tekniske foranstaltninger omkring design på vores fyrretræsdøre henviser vi til vores tekniske tegninger.

Fyrretræs døre 3

Nye døre fra Fremtidens Vinduer

Skal du have en ny dør er det vigtigt at du får lavet opmålingerne korrekte, så du ikke står med en dør, der ikke passer. Derfor har vi skrevet en guide til opmåling af vinduer og døre. Når du har lavet opmålingerne og du er klar til at bestille skal du udfylde vores tilbudsblanket, som du sender til os via mail.

Ønsker du ikke selv at stå for opmåling og montering, henviser vi til JANBYG Snedker & Tømrer, som har landsdækkende service. Vi henviser dig også gerne til en af vores lokale samarbejdspartnere i dit område.

Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Brug for hjælp? Bliv ringet op

    Til fagmanden

    Fremtidens Vinduer Lille