Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Pladedøre – det massive valg

En pladedør er en massiv dør, der giver en effektiv isolering mod kulde, fugt og blæst, og så er en perfekt som boligens facadedør. Dørens udformning giver din bygning et hjemligt og hyggeligt arkitektonisk udtryk, hvilket passer perfekt til de lidt ældre bygninger. Døren kan ligeledes benyttes ved nybyggeri, hvor der eftersøges en traditionel stil.

PL1

PL1: Pladedør / massivdør

PL2

PL2: Pladedør / massivdør

PL3

PL3: Pladedør / massivdør

PL4

PL4: Pladedør / massivdør

PL5

PL5: Pladedør / massivdør

PL6

PL6: Pladedør / massivdør

PL7

PL7: Pladedør / massivdør

PL8

PL8: Pladedør / massivdør

PL9

PL9: Pladedør / massivdør

PL10

PL10: Pladedør / massivdør

PL11

PL11: Pladedør / massivdør

PL12

PL12: Pladedør / massivdør

PL13

PL13: Pladedør / massivdør

PL14

PL14: Pladedør / massivdør

PL15

PL15: Pladedør / massivdør

PL16

PL16: Pladedør / massivdør

PL17

PL17: Pladedør / massivdør

PL18

PL18: Pladedør / massivdør

PL19

PL19: Pladedør / massivdør

PL20

PL20: Pladedør / massivdør

PL21

PL21: Pladedør / massivdør

PL22

PL22: Pladedør / massivdør

PL23

PL23: Pladedør / massivdør

PL24

PL24: Pladedør / massivdør

PL25

PL25: Pladedør / massivdør

PLD1

PLD1: Dobbelt Pladedør / massivdør

Den traditionelle udformede dør, pladedøren er en massiv dør, der findes i mange forskellige varianter. Typisk er døren glat på indvendig side, men har typisk sporing på udvendig side (vi har et stort udvalg af sporkombinationer – der er næsten frit valg). Pladedøren kan også fås helt glat på både indvendig såvel som udvendig side. Pladedørens massive opbygning gør den meget stabil og på grund af mængden af isolering mellem pladerne samt udelukkelsen af en større rude, gør at den har den bedste isoleringsevne.

Vores døre leveres som standard med 3-punkts lukke funktion og lav bundkarm i aluminium. Efter ønske kan døren også sagtens leveres med en bundkarm i træ. Du vælger ligeledes om du ønsker døren som indadgående eller udadgående. Vores pladedøre leveres med udstikning til greb og cylinder, som kan tilkøbes og medleveres. Har du din egen løsning kan denne også monteres på døren.

Ønsker du ekstra sikkerhed kan døren ligeledes leveres med forskellige sikkerhedspakker i form af ekstra låsekasser. For de mere tekniske foranstaltninger omkring vores pladedøre henvises til vores tekniske tegninger.

Fyrretræs døre i nord-svensk kerne fyrretræ som holder i mange år.

Nye pladedøre fra Fremtidens Vinduer

Opmåling og montering af dine nye døre skal gerne ske korrekt, hvorfor vi har skrevet en guide til opmåling til jer som ønsker at gøre dette selv. Ønsker du at modtage et tilbud på pladedøre til din bolig kan du udfylde vores tilbudsblanket.

Hvis du ikke selv ønsker at stå for opmåling og montering af dine vinduer og døre, henvises til JANBYG Snedker & Tømrer, der tilbyder landsdækkende service. Ønsker du i stedet en lokal samarbejdspartner i dit område kan vi også sagtens henvise dig til dette.

Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Brug for hjælp? Bliv ringet op

    Fremtidens Vinduer Lille