Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Plastdøre og PVC døre fra EASY

Plastdøre er det naturlige valg, hvis du leder efter en vedligeholdelsesfri dør, der samtidig ikke virker belastende på miljøet. Plastdøre skal ikke males, men kun rengøres med en våd klud, når det er nødvendigt, og så skal hængslerne lige smøres engang imellem.

EASY – Plast Døre kan vi levere som følger:

Plastdøre er meget stilrene og klassiske i sit design, hvilken gør dem anvendelige i alle slags boliger. De er lavet så godt i dag, at du næsten ikke kan se forskel på om døren er lavet i plast eller træ, hvorfor den derfor er det oplagte valg til dig, der gerne vil slippe for malerarbejdet. Plastdøre skal nemlig ikke males og leveres som standard i hvid, men kan også sagtens laves i andre farver. Det praktiske ved en plastdør er at farven holder i mange år, så du ikke skal bekymre dig om, hvornår du igen skal male. Ligeledes kan plastdøre ikke angribes af råd eller svamp. Skal du skabe harmoni over hele boligen kan du kombinere din nye plastdør med vedligeholdelsesfrie plastvinduer. På den måde sørger du for at alle elementer på din boligs facade passer sammen. 

Vores plastdøre fra EASY er lavet i blyfri plast/kunststof som er skånligt mod miljøet. Vores plastdøre er også meget miljøvenlige, idet profilerne fra gamle plastdøre er blevet genanvendt i de nye plastdøre – “recycling”. Du kan vælge om du vil have din dør til at være indadgående eller om du hellere vil have den udadgående, og så kan du få døren med enten en smal karm eller den mest brugte i Danmark, en 115 mm bred plastkarm i højisolerede profiler.

Easy Døre

Nye plastdøre fra Fremtidens Vinduer

Opmåling og montering af dine nye døre skal gerne udføres korrekt. Derfor har vi skrevet en guide til opmåling til jer som ønsker at gøre dette selv. Ønsker du at modtage et tilbud på plastdøre til din bolig kan du udfylde vores tilbudsblanket.

Hvis du ikke selv ønsker at stå for opmåling og montering af dine vinduer og døre, henvises til JANBYG Snedker & Tømrer, der tilbyder landsdækkende service. Ønsker du i stedet en lokal samarbejdspartner i dit område kan vi også sagtens henvise dig til dette.   

Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Brug for hjælp? Bliv ringet op

    Til fagmanden

    Fremtidens Vinduer Lille