Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Mahogni døre fra NOBEL

Vores mahogni døre fra NOBEL er lavet af mahogni plantage træ, som er et utroligt smukt stykke træ, der vil pryde enhver bygning. Vores mahogni døre er utrolig holdbare, da de er lavet i højkvalitets materiale, som giver facaden på din bygning et eksklusivt og unikt udtryk.

NOBEL – Mahogni Døre kan vi levere som følger:

Vælger du at købe en dør i mahogni, så har du også tænkt over hvilken stil og kvalitet du er ude efter. Mahogni skiller sig bestemt ud fra mængden og vælges, hvis man ønsker et lidt mere eksklusivt look på sin facade. Du kan vælge mahogni døren til både den arkitekttegnede bygning, såvel som den traditionelle eller nyrenoverede bygning. Især egner døren sig godt til huset ved vandet, hvor den vil fremstå med et maritimt udtryk. Kombiner derfor også din nye facadedør i mahogni med en mahogni terassedør og vinduer i mahogni, så der er en sammenhæng over hele din bolig.

Vores NOBEL mahogni døre kan bestilles i mange designvarianter alt efter om du skal bruge den som facadedør, terrassedør, foldedør eller hæveskydedør. Ligeledes kan du vælge døren med forskellige former for sprosser og åbningsfunktioner alt efter, hvad du har behov for. For de mere tekniske foranstaltninger omkring vores mahogni døre henvises til vores side med snittegninger på vores trædøre og -vinduer.

Mahogni døre fra NOBEL

Nye mahogni døre fra Fremtidens Vinduer

Opmåling og montering af dine nye døre skal gerne ske korrekt, hvorfor vi har skrevet en guide til opmåling til jer som ønsker at gøre dette selv, Ønsker du at modtage et tilbud på vores mahogni døre kan du udfylde vores tilbudsblanket.

Hvis du ikke selv ønsker at stå for opmåling og montering af dine vinduer og døre, henvises til JANBYG Snedker & Tømrer, der tilbyder landsdækkende service. Ønsker du i stedet en lokal samarbejdspartner i dit område kan vi også sagtens henvise dig til dette. Det kan fx være, at du leder efter nye døre og vinduer i Nordjylland

Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Brug for hjælp? Bliv ringet op

    Til fagmanden

    Fremtidens Vinduer Lille