Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Træ/alu vinduer fra TRENDY

Med træ/alu vinduer får du både den flotte profil, der hører med til almindelige trævinduer, men også de vedligholdelsesfrie fordele, som man normalt kun ser ved plastvinduer. På indvendig side vil du se flotte trævinduer, der bevarer hyggen i hjemmet, og på udvendig side vil du opleve vinduer der er ekstremt slidstærke overfor vejret på grund af den hårdføre aluminiumsoverflade.

TRENDY – Træ/Alu vinduer kan vi levere som følger:

Træ/alu vinduer består af en træramme i kernetræ fra svenske fyrretræer med en pulverlakeret aluminiumsprofil på ydersiden. Denne belægning med aluminum gør vinduet ekstremt modstandsdygtigt overfor vejret, hvilket betyder, at du får et trævindue med næsten ingen vedligeholdelse.

Vores træ/alu vinduer kan leveres i en række standard farver på udvendig side. Vi har både Ral farver, men også de mere specielle Granit farver. Valget er dit og du kan se en oversigt over alle farverne her. Ligeledes kan vi levere vores træ/alu vinduer i mange forskellige designvarienter, hvad enten du er ude efter faste vinduer som ikke er mulige at åbne, topstyrede vinduer, topvendevinduer, dreje-kip vinduer, sidehængte vinduer eller de mere traditionelle dannebrogsvinduer.

Bemærk at vores TRENDY model er med trækarm fals på udvendig side og vores TRENDY+ har ALU 50/50. For de mere tekniske foranstaltninger omkring vores træ/alu vinduer henvises til vores tekniske tegninger.

Træ/alu vinduer fra TRENDY 2

Nye træ/alu vinduer fra Fremtidens Vinduer

Opmåling og montering af dine nye vinduer skal gerne udføres korrekt. Derfor har vi skrevet en lille guide til opmåling til jer som ønsker at udføre arbejdet selv. Ønsker du at modtage et tilbud på nye træ/alu vinduer til din bolig  kan du udfylde vores tilbudsblanket.

Hvis du ikke selv ønsker at stå for opmåling og montering af dine vinduer og døre, henvises til JANBYG Snedker & Tømrer, der tilbyder landsdækkende service. Ønsker du i stedet en lokal samarbejdspartner i dit område kan vi også sagtens henvise dig til dette.

Træ/alu vinduer fra TRENDY

Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Brug for hjælp? Bliv ringet op

    Til fagmanden

    Fremtidens Vinduer Lille