Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Dreje-kip vinduer og bundsidehængte vinduer

Bundsidehængte vinduer eller dreje-kip vinduer, som det fleste kalder dem er et meget moderne vindue, idet det har fleksible muligheder i forhold til udluftning. Dreje-kip vinduet er især god til byggeri, hvor der ikke er mulighed for at vaske vinduer udefra, som fx i en etageejendom, idet vinduet er indadgående med både sidehængt og bundhængt åbningsfunktion.

DK1

DK1: Dreje-kip vindue

DK2

DK2: Dreje-kip vindue

DK3

DK3: Dreje-kip vindue

DK4

DK4: Dreje-kip vindue

DK5

DK5: Dreje-kip vindue

DK6

DK6: Dreje-kip vindue

DK7

DK7: Dreje-kip vindue

DK8

DK8: Dreje-kip vindue

DK9

DK9: Dreje-kip vindue

DK10

DK10: Dreje-kip vindue

DK11

DK11: Dreje-kip vindue

DK12

DK12: Dreje-kip vindue

DK13

DK13: Dreje-kip vindue

DK14

DK14: Dreje-kip vindue

DK15

DK15: Dreje-kip vindue

Vores dreje-kip vinduer kan købes i flere materialer og i mål, der passer lige præcis til din bolig. Leder du efter et vedligeholdelsesfrit vindue, så skal du tage et kig på vores træ/alu vinduer eller vores vinduer i plast. Det er begge vinduer som er meget resistente overfor vejret og kræver derfor ikke nogen vedligeholdelse. Er du mere til trævinduer kan vi også sagtens lave vores dreje-kip vinduer i enten fyrretræ eller mahogni. Vores fyrretræsvinduer og mahognivinduer kræver dog lidt mere vedligeholdelse. 

Et dreje-kip vindue betjenes med et håndtag i siderammen. Når grebet drejes i lodret position kan vinduet kippes (stå på klem) ca. 8-10 cm indad, og når håndtaget drejes i vandret position kan vinduet åbnes helt ind i rummet. Fordelen ved dreje-kip vinduer er at du har to muligheder for udluftning. Du kan åbne vinduet helt og derved få masser af luft ind i rummet, men du kan også bare vælge at lade vinduet stå i kip, hvilket giver mulighed for at ventilere rummet uden, at det giver træk. Den sidehængte funktion benyttes dog primært i forbindelse med pudsning af rudens udvendige side.

Dreje-kip vinduet er godkendt som redningsvindue, hvilket vil sige, at det har en redning på 500×500 mm i bredden og højden samt en karm på 688-688 mm. For de mere tekniske foranstaltninger omkring vores dreje-kip vinduer henvises til vores tekniske tegninger.

Vedligeholdelsesfrie plastvinduer fra EASY 2

Nye dreje-kip vinduer og bundsidehængte vinduer fra Fremtidens Vinduer

Opmåling og montering af dine nye vinduer skal gerne udføres korrekt. Derfor har vi skrevet en guide til opmåling til jer som ønsker at udføre arbejdet selv. Ønsker du at modtage et tilbud på nye dreje-kip vinduer til din bolig  kan du udfylde vores tilbudsblanket.

Hvis du ikke selv ønsker at stå for opmåling og montering af dine vinduer og døre, henvises til JANBYG Snedker & Tømrer, der tilbyder landsdækkende service. Ønsker du i stedet en lokal samarbejdspartner i dit område kan vi også sagtens henvise dig til dette.   

Dette er kun et lille udvalg af vores dreje-kip vinduer. Vi laver alle slags vinduer i alle slags design. Her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Brug for hjælp? Bliv ringet op

    Fremtidens Vinduer Lille