Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Udestuer og vinterhaver

Med en udestue eller vinterhave i forlængelse af din bolig indbyder du til mange hyggelige stunder. Udestuer giver lys og liv og kan benyttes som et ekstra opholdsrum, hvor du kommer lidt tættere på naturen udenfor. Samtidig giver en udestue også din bolig en helt særlig personlighed.

En udestue giver dig mange muligheder for udfoldelse og kan være en god løsning, hvis du tænker på at udvide boligen, men synes en tilbygning er lige i overkanten. En udestue kan du indrette som du vil – fx med møbler, der indbyder til hygge og samvær, planter, et spisebord eller andet. Vælger du en udestue med store facadevinduer, så får du masser af lys og det vil næsten føles som om du sidder udenfor. Du kan alternativt vælge at få vinduer med fyldning i bunden, så vinduespartiet kun fylder det halve. Det giver dig mulighed for at have en karm og udestuen kommer dermed ikke til at virke så åben, men mere som et ekstra rum i hjemmet.

De klassiske firkantede udestuer har været kendt i Danmark i mange år, men i dag findes de også i flere forskellige designs, som er tilpasset boligens udseende. En vinterhave med mulighed for opvarmning giver dig endda mulighed for at benytte udestuen året rundt.

Udestuer og vinterhaver Fremtidens Vinduer

Få foråret ind i din udestue

Hos Fremtidens Vinduer har du mulighed for at vælge mellem mange løsninger, når det kommer til din udestue. På de lodrette facader kan du vælge mellem vores forskellige løsninger, herunder SCANDI, NOBEL, TRENDY eller EASY, og foretrækker du solglas til facaderne eller taget kan dette også lade sig gøre. Skal du have en helt vedligeholdelsesfri udestue, så skal du gå efter vinduer i træ/alu eller plastvinduer, men ønsker du et helt klassisk design, som dog kræver lidt mere vedligeholdelse, så kan du vælge vinduer i mahogni eller fyrretræ. 

Ligeledes kan du vælge om du vil have at hele facaden skal kunne åbne med en foldedør og -vinduer eller om du bare vil nøjes med en enkelt eller dobbeltdør. Hvilke vinduer du gerne vil kunne åbne er helt op til dig, men husk, at du skal have mulighed for at åbne og ventilere, når solen står direkte på. Derfor er det en god ide, at der kan åbnes flere vinduer udover døren, så der kan opstå en naturlig ventilation i udestuen.

Det er taget på din udestue, som gør forskellen om du kan holde varmen inde og ude, henholdsvis om det er sommer eller vinter. Med vores 10 mm termoplast tag som standard er du godt på vej, men vi kan sagtens levere taget tykkere. Vi leverer taget op til 34 mm i tykkelsen, så du har mulighed for at opvarme udestuen året rundt – og dermed gøre rummet til en såkaldt vinterhave.

Tag og stolper er som standard ubehandlet fyrretræ og taget monteres på “klemlister”, men vi kan også levere en komplet løsning efter dine ønsker.

Udestuer og vinterhaver Fremtidens Vinduer 2
Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Brug for hjælp? Bliv ringet op

    Fremtidens Vinduer Udestue Lille