Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Vedligeholdelsesfrie træ/alu døre fra TRENDY ULTRA

Du får det bedste fra to verdener med en træ/alu dør, idet den på både inder- og yderside fremtræder som en flot og klassisk trædør, men forholder sig næsten vedligeholdelsesfri, fordi ydersiden af døren er beklædt med aluminium.

Træ/Alu Ultra – Trendy Ultra Døre kan vi levere som følger:

Vores træ/alu døre fra TRENDY ULTRA ligner vores træ/alu døre fra TRENDY, men adskiller sig alligevel. Vores TRENDY ULTRA er lavet super energivenlige og består af miljøvenligt træ med en pulverlakeret aluminiumsprofil på udvendig side, der virker utrolig modstandsdygtig overfor vind og vejr. Vi leverer vores døre i en række standardfarver – det er bare op til dig at vælge hvilken du ønsker. Vi har både standardfarverne Ral, men også de mere specielle Granitfarver. Farvekortene kan du se under Teknisk – farver og maling.

Vores træ/alu ultra døre leveres i mange designvarianter og kan benyttes til alle former for byggeri, nyt såvel som gammelt eller i forbindelse med renovering. For at sørge for, at der er harmoni gennem hele byggeriet kan vi anbefale at supplere din nye træ/alu dør fra TRENDY ULTRA med nye vedligeholdelsesfrie vinduer fra TRENDY ULTRA. På den måde kommer vinduer og døre til at passe sammen over hele bygningen. 

Fyrretræs døre i nord-svensk kerne fyrretræ som holder i mange år.

Nye træ/alu ultra døre fra Fremtidens Vinduer

Bemærk at vores TRENDY ULTRA som standard er monteret med de bedste 3 lags energiglas, der findes på markedet. På den måde kan vi opnå 2020 kravene med dette valg. For de mere tekniske foranstaltninger omkring vores træ/alu døre henvises til vores tekniske tegninger.

Opmåling og montering af dine nye døre skal gerne udføres korrekt. Derfor har vi skrevet en guide til opmåling til jer som ønsker at udføre arbejdet selv. Ønsker du at modtage et tilbud på din nye træ/alu ultra dør til din bolig  kan du udfylde vores tilbudsblanket.

Hvis du ikke selv ønsker at stå for opmåling og montering af dine vinduer og døre, henvises til JANBYG Snedker & Tømrer, der tilbyder landsdækkende service. Ønsker du i stedet en lokal samarbejdspartner i dit område kan vi også sagtens henvise dig til dette.

Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Brug for hjælp? Bliv ringet op

    Til fagmanden