Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Foldedøre og foldevægge med mange funtionsmæssige egenskaber

Ønsker du masser af lys og luft i din stue, og drømmer du om at kunne åbne helt op til terrassen eller haven på den anden side af vinduet? Så er de alsidige og smarte foldedøre og foldevægge det ideelle valg til stuen eller udestuen derhjemme.

FO1

FO1: Foldedør / Foldevæg

FO2

FO2: Foldedør / Foldevæg

FO3

FO3: Foldedør / Foldevæg

FO4

FO4: Foldedør / Foldevæg

Med et større vinduesparti, der fylder en stor del af væggen i din stue eller udestue, får du masser af lys ind i din bolig. Har glasvæggen også funktionen med at kunne folde sig sammen, får du pludselig mange flere muligheder for at kunne åbne helt – eller måske halvt op – for verden udenfor. Foldedøren er derfor også en ideel løsning til boligens terassedør.

Med en foldevæg i din udestue, får du muligheden for at bibeholde rummet som en udestue med et stort glasparti som vinduer, eller du kan åbne helt op, og dermed gøre udestuen til en overdækket terrasse. I stuen har foldevæggen den funktion, at den kan åbne helt op for rummet og dermed næsten invitere naturen indenfor. De varme sommerdage bliver helt anderledes, når du kan åbne helt op for dit hjem og dermed lade stuen blive tilholdsstedet, hvor der er skygge – helt uden at føle, at du sidder indenfor. Foldedøren til udestuen kan leveres i alle materialer og i mål, der passer lige præcis til din bolig. 

Foldedøre og foldevægge 2

Foldedøre og foldevægge fra Fremtidens Vinduer

Vores foldedøre og foldevægge kan tilpasses præcis efter dine behov. Som standard leveres folde-funktionen som indadgående, men du kan også vælge at lade den være udadgående, så den ikke tager plads i din stue eller udestue. Nogle typer laves med folde-funktionen til den ene side, andre til den anden – alternativt kan de laves, så døren placeres i midten og der dermed kan foldes ud til begge sider. Valget er dit og laves efter, hvad der passer bedst til din bolig.

Foldedørene leveres som standard med flere punkts lukke på den “normale” dør og så har den en bundkarm i træ. Ligeledes kan der tilkøbes forskellige sikkerhedspakker i form af ekstra låsekasser, der sikrer yderligere mod indbrud. Hvilken løsning du skal vælge er op til den enkelte bolig. Kig på vores teknik side for yderligere information om vores døre, eller tag kontakt til os for råd og vejledning i, hvad du skal vælge.

Opmåling og montering

Ønsker du ikke selv at stå for opmåling og montering af din nye foldedør og foldevæg, henviser vi til JANBYG Snedker & Tømrer, som tilbyder service i hele landet. Vi hjælper dig også gerne med at finde en lokal samarbejdspartner i dit område.

Kontakt Fremtidens Vinduer for råd og vejledning til valg af foldedør og -væg til din bolig.
Vi kan kontaktes på tlf. 98 62 10 44 eller på mail
salg@fremtidens-vinduer.dk.

Udvalget herunder er kun et lille udpluk af de løsninger vi kan lave. Har du nogle specielle ønsker til design eller udformning tag bare kontakt til os – vi laver alle slags foldedøre og -vægge. Det er kun fantasien der sætter grænser.   

Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Brug for hjælp? Bliv ringet op

    Fremtidens Vinduer Lille