Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Træ/Alu Ultra vinduer – TRENDY Ultra

TRENDY ULTRA er super energi venlig bestående af miljø venlig træ indvendig plus pulverlakeret aluminiumsprofiler på udvendig side i en kunde tilpasset farve.

Trædelen udføres i kernetræ af svenske fyrretræer og er derfor meget slidstærk og holdbar.

TRENDY Ultra, Træ/Alu Ultra Vinduer kan vi levere som følger:

Dette Træ/Alu vindue kræver næsten ingen vedligeholdelse på grund af den unikke kombination af alu udvendig og træ indvendig.

Træ/Alu vinduerne kan udvendig leveres i en række standard farver, Ral farver eller i de mere specielle Granit farver, men valget er dit, se farvekortene under “Teknisk – farver og maling”.

Træ/Alu vinduerne leveres i mange design-varianter og kan dermed benyttes til alle former for byggeri, nyt som gammel / renovering.

Bemærk at vores “TRENDY ULTRA” er som standard monteret med nogle af de bedste 3 lags energiglas der findes på markedet, dermed kan vi opnå kravene ”2020” med de rigtige valg.

For at se de tekniske løsninger via tekniske tegninger henvises til “Teknisk – træ/alu elementer”.

For at få vejledning til opmåling af vinduer og døre henvises til “Gode Råd – opmåling”. For at få et tilbud på disse elementer – udfyld da vores tilbudsblanket som findes under “Gode råd – tilbud på vinduer og døre”.

Hvis du / i ikke selv ønsker selv at stå for opmåling og montage af dine vinduer og døre, henvises til JANBYG SNEDKER & TØMRER som tilbyder en landsdækkende service. Vi kan dog også henvise dig til vores lokale samarbejdspartner netop i dit område.

Træ/alu vinduer fra TRENDY

Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Brug for hjælp? Bliv ringet op

    Til fagmanden