Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Sidehængte og sidestyrede vinduer

Sidehængte og sidestyrede vinduer er en udadgående vinduestype, som er god til alle slags boliger og kan laves i alle materialer, herunder træ/alu, plast, fyrretræ eller evt. mahogni. Dette skyldes blandt andet det enkle og rene design, samt den nemme betjening, som denne type vindue har. Sidehængte vinduer kendetegnes ved at have synlige hængsler, hvoraf sidestyrede vinduer er kendetegnet ved at have skjulte hængsler, idet hængselsiden følger med vinduet ind mod midten ved åbning.

SH1

SH1: Sidehængt vindue

SH2

SH2: Sidehængt vindue

SH3

SH3: Sidehængt vindue

SH4

SH4: Sidehængt vindue

SH5

SH5: Sidehængt vindue

SH6

SH6: Sidehængt vindue

SH7

SH7: Sidehængt vindue

SH8

SH8: Sidehængt vindue

SH9

SH9: Sidehængt vindue

SH10

SH10: Sidehængt vindue

SH11

SH11: Sidehængt vindue

SH12

SH12: Sidehængt vindue

SH13

SH13: Sidehængt vindue

SH14

SH14: Sidehængt vindue

SH15

SH15: Sidehængt vindue

Et sidehængt vindue er en udadgående vinduestype med synlige hængsler på den ene side af vinduet. Denne vinduestype er desuden særlig velegnet som redningsvindue, idet åbningen er udadgående. Ulempen ved denne type vindue er dog, at det kan være svært at rengøre ruden udefra, hvis du fx bor i en etageejendom. Vælger man alligevel denne type vindue i en etageejendom er det en fordel at placere to sidehængte vinduer ved siden af hinanden, således det ene kan rengøres mens det andet er lukket.

Ey sidestyret vindue er også en udadgående vinduestype, men til forskel fra det sidehængte vindue, så har denne type vindue skjulte hængsler. Dette skyldes, at vinduets ene side skubbes ud ved åbning, således at rammen i hængselsiden følger med vinduet ind mod vinduet. Denne manøvre frigør en spalte mellem ramme og karm – også kaldet pudsespalte. Denne spalte på de ca. 12 cm muliggør, at man kan få armen ud gennem vinduet og derved har mulighed for at pudse vinduet på udvendig side.

Vores sidehængte og sidestyrede vinduer leveres som standard med anverfere betjening, men du kan også i stedet vælge at få dem med paskvilgreb, som er placeret på siderammen. Ligeledes leveres vinduerne som standard med hængsler, men du kan også vælge at få dem med side-styre beslag, som muliggør rengøring af glas fra indvendig side.

Vores sidehængte og sidestyrede vinduer leveres i mange designmuligheder, som fx almindelige sprosser eller smalle designede pålagte energisprosser. For de mere tekniske foranstaltninger omkring vores sidehængte og sidestyrede vinduer henvises til vores tekniske tegninger.

Træ/alu vinduer fra TRENDY

Nye sidehængte og sidestyrede vinduer fra Fremtidens Vinduer

Opmåling og montering af dine nye vinduer skal gerne udføres korrekt. Derfor har vi skrevet en guide til opmåling til jer som ønsker at udføre arbejdet selv. Ønsker du at modtage et tilbud på nye sidehængte eller sidestyrede vinduer til din bolig  kan du udfylde vores tilbudsblanket.

Hvis du ikke selv ønsker at stå for opmåling og montering af dine vinduer og døre, henvises til JANBYG Snedker & Tømrer, der tilbyder landsdækkende service, men som oftest monterer vinduer i Nordjylland. Ønsker du i stedet en lokal samarbejdspartner i dit område kan vi også sagtens henvise dig til dette.   

Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Brug for hjælp? Bliv ringet op

    Fremtidens Vinduer Lille