Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Tilbud på nye vinduer og døre

Skal du have nye vinduer og døre i din bolig og er du allerede kommet så langt i processen, at du er klar til at blive præsenteret for et tilbud. Udfyld da formularen herunder, og så udregner vi et tilbud til dig.

For at vi kan lave et optimalt tilbud på dine nye vinduer og døre er det vigtigt, at de informationer, som du skriver i formularen, er korrekte. På den måde sikrer vi, at det tilbud vi præsenterer for dig er realistisk i forhold til dine forventninger.

Inden du udfylder formularen vil vi dog anbefale, at du læser  på vores side med information omkring vinduer og døre, hvor du finder flere nyttige tips til valg af træ og materiale, varianter af sprosser, samt farver til fyrretræsvinduer og farver til alu delen på udvendig side af træ/alu vinduer og døre. På den måde er du sikker på, at du angiver de rigtige valg i formularen.

Ligeledes anbefaler vi, at du kigger på vores guide til opmåling af vinduer og døre, så du ved om du skal angive om dørene skal åbnes med højre- eller venstre-retning, eller om de skal være udadgående eller indadgående.

Efter du har sendt formularen afsted til os, beregner vi et tilbud til dig inden for 24 timer (tilbuddet er en netto pris). Sammen med tilbuddet modtager du også en udførlig beskrivelse samt nogle målbare vindues tegninger, så du kan få et overblik over, hvordan løsningerne kommer til at se ud på din bolig.

Vi ser frem til henvendelse, og har du nogle spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 98 62 10 44 eller på mail salg@fremtidens-vinduer.dk.

Udfyld kontaktformularen herunder, eller download tilbudsformularen som PDF eller Excel fil, som findes i bunden af siden. Send herefter formularen på mail til salg@fremtidens-vinduer.dk.

Skal du have et tilbud på mere end 3 positioner skal du bare sende formularen flere gange.