Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Fremtidens Vinduer er et firma baseret i Aars, Nordjylland. Vi er med i hele processen om dine nye vinduer og dører fra Fremtidens Vinduer.
Vi tilbyder også Dansk Producerede kvalitets vinduer, døre og specialelementer. Vi ved, hvad der skal til, for at du kan nyde dine nye vinduer og døre i mange år.

FREMTIDENS BOLIG SKABES IDAG

FREMTIDENS BOLIG SKABES IDAG…

Hver eneste dag arbejder dygtige ingeniører, arkitekter, designere, konstruktører og mange andre på at skabe endnu bedre boliger.

Det er med udgangspunkt i dette store og kvalificerede arbejde, at vi har valgt vores navn. Hos FREMTIDENS VINDUER vil vi nemlig udvikle vinduer, døre og specialelementer, som ikke kun er holdbare langt ind i fremtiden. De skal også være med til at skabe fremtidens boligudvikling – med fokus på design, produktkvalitet og produktudvikling.

Vi har store ambitioner om at skabe vinduer til fremtidens boliger blandt andet baseret på fortidens erfaringer. Siden de første vinduer forlod vore fabrikker, har vi lagt stor vægt på kun at benytte de allerbedste materialer. Det har vi løbende kombineret med en produktudviklingsstrategi, som tager højde for bolig- og erhvervsbyggeriets arkitektoniske udvikling over tid. Det betyder, at FREMTIDENS VINDUER i dag er placeret helt fremme i forreste række, når talen falder på holdbarhed, design og æstetik. Nogle ikke helt uvæsentlige parametre, når du skal vælge nye døre og vinduer til dit byggeri.

God fornøjelse med byggeriet!

BÆREDYGTIGHED ER I FOKUS

Bæredygtighed er i fokus

Alle produkter fra FREMTIDENS VINDUER leveres i kvalitetstræ med en høj andel af kerne-træ fra bæredygtige skovbrug. Alle vore typer kan fås i enten soft stil eller country stil. Desuden er der altid mulighed for at vælge imellem lavenergiruder, 3 lags ruder, solafskærmende ruder, lydruder med videre.

Er du i tvivl om mulighederne for specialtilpassede og specialudviklede vinduer og døre, så kontakt vores salgsafdeling. Vi har stor erfaring med produktion af vinduer og døre efter specielle ønsker.

Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Brug for hjælp? Bliv ringet op

  Fremtidens Vinduer Lille

  Vi tænker på kvalitet

  producentgaranti

  5 ÅRS GARANTI

  Læs mere
  ce mærke

  CE MÆRKNING

  Læs mere
  dansk garanti

  DANSK GARANTI

  Læs mere