Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

DVV-garantien

DVV-mærket i vinduets fals er forbrugerens synlige bevis på, at vinduet eller yderdøren er omfattet af DVV-garantiordningen.

DVV-garantien er en 5-årig totalgaranti på hele vinduet eller yderdøren, inklusiv ruden.

DVV-garantien dækker for forbrugerens vinduer og yderdører hvis:

 • Der mod forventning er fejl og mangler på elementerne
 • Ruderne er punkterede
 • Virksomheden ikke kan (f.eks konkurs) eller vil leve op til garantiordningen
 • Et godkendt ankenævn (f.eks Byggeriets) giver forbrugeren medhold i en klage og virksomheden ikke kan eller vil leve op til afgørelsen

Garantiordningen har en dækningssum pr. sag på 200.000,- kr. og et maksimum på DKK 10.000,- pr. element samt 1 million pr. virksomhed.

VinduesIndustrien i Danmark, som står bag DVV-garantiordningen omfatter ca. 55 virksomheder og over 90 pct. af alle de fremstillede vinduer og yderdøre i Danmark.

Tekniske Bestemmelser for DVV

De Tekniske Bestemmelser – som de certificerede vinduer og yderdøre skal leve op til – er samlet i et omfattende kvalitetskatalog kaldet ”De Tekniske Bestemmelser for DVV”. Disse bestemmelser er udarbejdet af eksperter fra VinduesIndustrien og Teknologisk Institut og kan i deres helhed læses og downloades på www.dvv.dk.

De Tekniske Bestemmelser for DVV omfatter alle typer vinduer og døre, uanset om de er fremstillet af træ, plast, aluminium eller FRP (Fiber Reinforced Polymer) eller kombinationer heraf.

Bestemmelserne bruges som certificeringsgrundlag for de uvildige certificeringsorganer og DVV-logoet må kun anvendes på certificerede produkter.

I De Tekniske Bestemmelser stilles der en række minimumskrav som blandt andet omfatter:

 • Ledelse og kvalitetsstyring
 • Produkternes konstruktion og udformning
 • Kvaliteten af materialer og delkomponenter
 • Udførelse af og finish på arbejdet
 • Afprøvning af specifikke egenskaber

Der gennemføres typisk et eller to årlige kontrolbesøg. Alle VinduesIndustriens medlemmer skal være tilsluttet ordningen, men ordningen er også åben for ikke-medlemmer.

Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Brug for hjælp? Bliv ringet op

  dansk vindues verifikation