Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Ny facadedør til din bolig

Facadedøren på din bolig er med til at sætte den sidste prik over i’et på din boligs udseende. Samtidig er facadedøren det første dine gæster ser, når de kommer og besøger dig. Når du skal vælge ny fordør til din bolig er det derfor værd at overveje, hvilket udtryk du gerne vil have den skal give, når den nu skal byde dine gæster velkommen til dit hjem. Hos Fremtidens Vinduer har vi et stort udvalg af facadedøre til dit hjem.

FA1

FA1: Facade dør

FA2

FA2: Facade dør

FA3

FA3: Facade dør

FA4

FA4: Facade dør

FA5

FA5: Facade dør

FA6

FA6: Facade dør

FA7

FA7: Facade dør

FA8

FA8: Facade dør

FA9

FA9: Facade dør

FAD1

FAD1: Dobbelt Facade dør

FAD2

FAD2: Dobbelt Facade dør

FAD3

FAD3: Dobbelt Facade dør

FAD4

FAD4: Dobbelt Facade dør

FAD5

FAD5: Dobbelt Facade dør

FAD6

FAD6: Dobbelt Facade dør

Vi har et stort udvalg af facadedøre som passer til lige præcis din bolig – herunder i forskellige materialer og mål. Vores vedligeholdelsesfrie plastdøre er perfekte til boligen som skal have et enkelt og stilrent udtryk. Plast er vedligeholdelsesfrit og du behøver derfor ikke tænke på andet end at smøre hængslerne engang imellem, når de trænger. Vores facadedøre i mahogni er derimod til boligen, hvor der ønskes et mere klassisk udtryk. Denne type dør kræver lidt mere vedligeholdelse i form af oliebehandling ca. 1 gang årligt – især hvis den er udsat for regn, sne og blæst i løbet af året.

koblede dore 2

Facadedøre fra Fremtidens Vinduer

Hos Fremtidens Vinduer leverer vi alle facadedøre som standard med 3-punkts lukke funktion, samt lav bundkarm i aluminium. Ønsker du hellere en bundkarm i træ kan dette også sagtens lade sig gøre. Ligeledes er vores facadedøre forberedt til montering af greb og cylinder, som kan medkøbes hos os. Har du dit eget greb og cylinder kan det også sagtens lade sig gøre at montere det på vores døre.

Ønsker du ekstra sikkerhed ved din hoveddør på huset kan vi tilbyde tilkøb af ekstra sikkerhedspakker, der forhindrer mulige indbrud. Det kan være i form af ekstra låsekasser eller andet.  Du kan evt. også vælge at få enten sikkerhedsglas eller ornament/råglas i din nye facadedør. Læs evt. på vores side omkring de tekniske ting bag valg af døre, for en mere indgående viden omkring valg af sikkerhed og glas. Tag også gerne en snak med os om, hvad der giver mest mening for dig.

Ønsker du ikke selv at stå for opmåling og montering af din nye facadedør, henviser vi til JANBYG Snedker & Tømrer, som tilbyder landsdækkende service. Vi henviser også gerne til vores lokale samarbejdspartner i dit område.

Kontakt os gerne til en snak omkring dine muligheder inden for facadedøre til din bolig
på tlf. 98 62 10 44 eller mail salg@fremtidens-vinduer.dk.

Nedenfor ses et lille udvalg af de facadedøre vi kan levere, men vi laver gerne din facadedør præcis som du ønsker.
Her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Brug for hjælp? Bliv ringet op

    Fremtidens Vinduer Lille