Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Ornament- og råglas

Ornament og råglas bruges til udvendige vinduer og døre, hvor man ønsker at begrænse indkig. Det kan være på fx badeværelser eller i gangarealer. Du kan også bruge glasset indvendigt som fx indvendige glaspartier til rumdeling, glasvæg i bruseniche eller glasværn ved trappe.

Ornamentglasset i boligen giver dig mulighed for at lave en lang række kreative løsninger. Du kan eventuelt bruge glasset som rumdeler, hvilket virker mere let i rummet end en almindelig væg, idet der godt kan slippe lys igennem væggen – også selvom du ikke kan se igennem den. I badeværelset er de især effektive til brushenichen, fordi man ikke kan se igennem glasset.

Ornamentglas fås i forskellige mønstre, der udover at reducere udsyn og indkig og forebygger indbrud. Glasset er nemlig ret tykt, så det er svært for en indbrudstyv at bryde igennem. I kombination med Super energiglas er ornamentglas placeret som det yderste lag i ruden, mens det i kombination med almindeligt energiglas er placeret som det inderste lag.

Ornamentglasset fås i mange forskellige mønstre. Nogle kan endda leveres med farve, hvis man ønsker dette. Ved alle typer er selve mønsteret placeret inde i ruden, således du ikke kan mærke selve strukturen af mønsteret på udvendig side. Rengøring vil derfor føles præcis som rengøring af en helt alminde rude.  

Har du flere spørgsmål til de tekniske foranstaltninger bag ornament- og råglas, så er du velkommen til at kontakte os.

Ornament og Raa Glas 1
Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Brug for hjælp? Bliv ringet op

    Fremtidens Vinduer Lille