Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Dannebrogsvindue

Dannebrogsvinduet er en klassiker inden for vinduer, som primært har været benyttet i boligblokke og til ældre byggeri. I dag kan dannebrogsvinduet dog bruges til alle typer byggeri, hvis man ønsker et meget karakteristisk udtryk på sine vinduer, der med sine fire felter giver din bolig et charmerende og klassisk udtryk.

DB1

DB1: Dannebrogs vindue

DB2

DB2: Dannebrogs vindue

DB3

DB3: Dannebrogs vindue

DB4

DB4: Dannebrogs vindue

DB5

DB5: Dannebrogs vindue

DB6

DB6: Dannebrogs vindue

DB7

DB7: Dannebrogs vindue

DB8

DB8: Dannebrogs vindue

DB9

DB9: Dannebrogs vindue

DB10

DB10: Dannebrogs vindue

DB11

DB11: Dannebrogs vindue

DB12

DB12: Dannebrogs vindue

Dannebrogsvinduet er kendetegnet ved at være inddelt i fire felter, således det ligner det danske flag. Vinduet er et sidehængt, udadgående vindue, der bliver opdelt af nogle poster som både går på tværs og på langs, således vinduet bliver inddelt i fire felter, hvoraf de to øverste er mindre end de nederste. Disse felter kan også sagtens være opdelt af sprosser, så vinduet får et endnu mere klassisk udtryk.

På grund af det klassiske udtryk som dannebrogsvinduet har er det oplagt at vælge vinduet i et træmateriale, så man bibeholder det klassiske look. Det hvide dannebrogsvindue i fyrretræ er en klassiker, men man kan også vælge at lege med udtrykket og i stedet vælge vinduet i mahogni

Som standard leveres dannebrogsvinduet med hængsler, men der kan også tilvælges side-styre beslag, der muliggør rengøringen af ruden fra indvendig side af. Det kan fx. være nødvendigt, hvis vinduet skal bruges i en etagebygning. Betjeningen af vinduet er som standard med anverfer hasper, men du kan også alternativt tilvælge paskvilgreb, der bliver placeret midt på siderammen.

Vores sidehængte vinduer kan leveres med almindelige sprosser, eller med smalle designede pålagte energisprosser.  For de mere tekniske foranstaltninger omkring vores dannebrogsvinduer henvises til vores tekniske tegninger.

Forsatsvinduer

Nye dannebrogsvinduer fra Fremtidens Vinduer

Opmåling og montering af dine nye vinduer skal gerne udføres korrekt. Derfor har vi skrevet en guide til opmåling til jer som ønsker at udføre arbejdet selv. Ønsker du at modtage et tilbud på nye dannebrogsvinduer til din bolig  kan du udfylde vores tilbudsblanket.

Hvis du ikke selv ønsker at stå for opmåling og montering af dine vinduer og døre, henvises til JANBYG Snedker & Tømrer, der tilbyder landsdækkende service. Ønsker du i stedet en lokal samarbejdspartner i dit område kan vi også sagtens henvise dig til dette.   

Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Brug for hjælp? Bliv ringet op

    Fremtidens Vinduer Lille