Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Faste vinduer

Faste vinduer – også kaldet fastkarmsvinduer – er karakteriseret ved, at glasset er sat direkte ind i karmen, hvilket betyder at vinduet ikke kan åbnes. Vinduet er især populært til store vinduespartier i boligen. Det er fordi, at glasset er monteret direkte i karmen, hvilket giver dig det størst mulige glasfelt, der både maksimerer lysindfaldet i boligen, men også samtidig giver dig det størst mulige udsyn.

FV1

FV1: Fast vindue

FV2

FV2: Fast vindue

FV3

FV3: Fast vindue

FV4

FV4: Fast vindue

FV5

FV5: Fast vindue

FV6

FV6: Fast vindue

FV7

FV7: Fast vindue

FV8

FV8: Fast vindue

FV9

FV9: Fast vindue

FV10

FV10: Fast vindue

FV11

FV11: Fast vindue

FV12

FV12: Fast vindue

Scandi Fyrretræs vinduer

Vinduer med fast karm kan med fordel kombineres med vinduer der kan åbnes, som fx topstyrede vinduer eller sidehængte vinduer. Dette kaldes et kombinationselement. På den måde giver det dig mulighed for at udlufte boligen samtidig med at du får fordelene ved det store lysindfald og udsyn.

Vinduerne har ofte en slank opbygning, hvilket tillader masser af energi og lys ind i boligen. Derfor er vinduet også ofte karakteriseret som yderst energieffektivt. Med en rude, der er monteret direkte i karmen undgår du dermed samlinger, hvor den kolde luft kan trænge ind og den varme ud. Du kan ligeledes vælge at dele dit vindue op med energisprosser, der forhindrer bl.a. kuldebroer. Samtidig giver sprosserne også dit vindue et visuelt løft, som får dit vindue til at have et klassisk udtryk.

Vores faste vinduer kan generelt laves som du vil have dem. De kan både opbygges med post, sprosser, skrå, runde, trekantede eller andre former. For de mere tekniske foranstaltninger omkring vores faste vinduer henvises til vores tekniske tegninger.

Træ/alu vinduer fra TRENDY

Nye vinduer med faste karme fra Fremtidens Vinduer

Opmåling og montering af dine nye vinduer skal gerne udføres korrekt. Derfor har vi skrevet en guide til opmåling til jer som ønsker at udføre arbejdet selv. Ønsker du at modtage et tilbud på nye faste vinduer til din bolig  kan du udfylde vores tilbudsblanket.

Hvis du ikke selv ønsker at stå for opmåling og montering af dine vinduer og døre, henvises til JANBYG Snedker & Tømrer, der tilbyder landsdækkende service. Ønsker du i stedet en lokal samarbejdspartner i dit område kan vi også sagtens henvise dig til dette.   

Dette er kun et lille udvalg af vores faste vinduer. Vi laver alle faste vinduer i alle slags design. Her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Jan Jensen Fremtidens Vinduer

Lad os tage en uforpligtende samtale

Tlf: +45 50 82 90 78

Brug for hjælp? Bliv ringet op

    Til fagmanden

    Fremtidens Vinduer Lille

    Mangler du hjælp?

    Vi kan ringe dig op. Indtast dine oplysninger i formularen.