Energivinduer – få et bedre indeklima

Skal du have nye vinduer til boligen foreslår vi, at valget falder på nye energivinduer, der sikrer at du på sigt kommer til at spare på varmen i din bolig, samtidig med at du får et betydeligt bedre indeklima. Vi har skrevet et indlæg om, hvilke fordele du får ved at have energivinduer i din bolig.

Energivinduer laves i forskellige kvaliteter, og som så meget andet, så bliver vinduerne også dyrere jo højere kvalitet du vælger. Men vælger du at investere i de bedst energibesparende vinduer kan du også hurtigere se de ekstra fordele, der følger med. Fordelene ved energivinduer ses bl.a. på den lavere varmeregning i fyringssæsonen, indeklimaet vil føles betydeligt behageligere og sundere, samt kuldenedfald i boligen vil forbedres og minimeres i betydelig grad.

Grunden til at energivinduer sikrer den lavere varmeregning og det sundere indeklima er måden de er lavet på. Energi vinduerne er lavet af energiruder, hvilket vil sige ruder med en speciel belægning på overfladen, der sørger for at varmen fra solen eller radiatorer inde i boligen forbliver indenfor. Jo bedre energivinduer du vælger, jo mindre varmetab bliver der derfor, idet varmen har det sværere med at slippe ud – og det giver plus på varmeregnskabet.

 

Forskellige slags energivinduer

Vi kan levere tre forskellige slags energivinduer som alle kan leveres som træ eller træ/alu vinduer. Vores vinduesløsninger med energiruder vil alle medvirke til en lavere varmeregning samt et sundere indeklima, men jo mere du er villig til at investere i de energibesparende vinduer, jo større bliver besparelserne også på længere sigt.

Standard Energi vinduer: Vores standard energivinduer leveres med en god isolerende karm/ramme samt en super A energirude, der sikrer minimal varmetab.

Energi vinduer “Plus”: Vores energivinduer “Plus” er bygget op på samme måde som vores standard løsning, dog med en 3 lags super varmebesparende rude. Desuden er vinduet også opbygget med en større portion træ i karm-/rammekonstruktionen. Skal du have denne løsning i træ/alu leveres det kun i vores TRENDY system.

Passive vinduer: Vores passive vinduer adskiller sig fra vores “Plus” vinduer i opbyggelsen af karm-/rammekonstruktionen. På vores passive vinduer er karm-/rammekonstruktionen lavet på en patenteret måde, hvor ⅓ del af midten er lavet af special højt isolerende materiale, og den resterende ⅓ del ud-/indvendigt er lavet af det velkendte kernetræ.

 

Kontakt os for spørgsmål om vores energivinduer

Vi står altid klar med yderligere informationer eller svar på spørgsmål om vores forskellige energivinduer på tlf. 98 62 10 44 eller mail salg@fremtidens-vinduer.dk. Kontakt os i dag og vi regner en pris ud til dig, på lige præcis de vinduer du ønsker til din bolig.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

RING MIG OP
close slider